Холодні супи — рецепти смачних овочевих супів на кефірі

Приготування:

1.Огірочки помити і нарізати кубиками. Від шкірки можна не очищати. Відправити в каструлю або іншу підходящу миску.

2.Картоплю і яйця відварити і остудити. Після чого, їх потрібно почистити і нарізати кубиком, як і огірочок. Поєднати їх в одному посуді.

3.Нарізати дрібно редиску. Надіслати до решти продуктів.

4.Дрібно нарубати зелень (можете використовувати будь – кріп, петрушку або зелена цибуля). Перекласти в основну посуд. Сюди ж вичавити сік лимона. Якщо він дрібний, то можна вичавити половину, а не чверть.

5.Посолити на смак, додати сметану і влити кефір. Можна використовувати знежирений. Але все ж смачніше брати саме жирний кефір. Гарненько розмішати.

6.Тепер можна додавати мінералку. Вона зробить суп більш рідким, а бульбашки додадуть особливої пікантності супу. Її кількість регулюйте на око. В залежності від бажаної консистенції.

Можна подавати відразу або дати настоятися в холодильнику.