Свиняча рулька запечена в духовці — 5 кращих рецептів

Часом так хочеться м’яса, що здається в один присід легко б з’їв цілого кабана, зажареного на рожні над багаттям. А адже з туші цього хрюкающего домашньої тварини можна приготувати величезну кількість всіляких смачних страв: холодець з ніжок, шашлик з м’якоті, чудовий BBQ з реберець і т. д. Але дуже смачна страва, на мій погляд, свиняча рулька!

Не дарма Чехія пишається своїми фірмовими рецептами «вепрева коліна». Саме цю частину порося спочатку ретельно вимочують в кислій капусті, а потім засмажують до апетитної скориночки, що нагадує за смаком найніжніший бекон.

Приготувати близько колінну частина свинячого окосту не так вже й складно. Кулінарних рецептів існує величезна безліч, тому кожен зможе підібрати цікавий для себе варіант. Але гідно цінується спосіб запікання в духовці – м’ясо залишається соковитим і ніжним, зайвий жир витоплюється, а шкірка стає тонкою і хрусткою.