Печериці в беконі на грилі


Оригінальний рецепт смачних грибів шампіньйонів, фаршированих вершковим сиром, загорнутих в бекон і обсмажені на грилі.

Інгредієнти

  • 8 шт.

    — печериці

  • 8 скибочок

    — бекон (довгі)

  • 8 ч. л.

    — сир (вершковий)

Рецепт приготування

    Печериці великого розміру промиваємо і висушуємо паперовими рушниками.


    Капелюшки відокремлюємо від ніжок.


    У кожну підготовлену капелюшок печериці викладаємо по 1 ч. л. вершкового сиру (можна взяти натертий твердий сир).


    Кожну капелюшок з сиром викладаємо на скибочку бекону.


    Обертаємо капелюшок і скріплюємо зубочисткою.


    За таким методом готуємо всі гриби.


    Вугілля в грилі розпалюємо заздалегідь і чекаємо, поки прогорять. Можна використовувати звичайний мангал і зверху розмістити решітку.


    Викладаємо на решітку підготовлені капелюшки в беконі.


    Обсмажуємо гриби в беконі на грилі з кожної сторони по 10 хвилин, поки бекон не зарум’яниться.

    Подаємо смачні грибочки в беконі з гарячими улюбленим соусом. Приємного апетиту!