Оригінальний рецепт смачних грибів шампіньйонів, фаршированих вершковим сиром, загорнутих в бекон і обсмажені на грилі.
Інгредієнти
-
8 шт.
— печериці
-
8 скибочок
— бекон (довгі)
-
8 ч. л.
— сир (вершковий)
Рецепт приготування
Печериці великого розміру промиваємо і висушуємо паперовими рушниками.
Капелюшки відокремлюємо від ніжок.
У кожну підготовлену капелюшок печериці викладаємо по 1 ч. л. вершкового сиру (можна взяти натертий твердий сир).
Кожну капелюшок з сиром викладаємо на скибочку бекону.
Обертаємо капелюшок і скріплюємо зубочисткою.
За таким методом готуємо всі гриби.
Вугілля в грилі розпалюємо заздалегідь і чекаємо, поки прогорять. Можна використовувати звичайний мангал і зверху розмістити решітку.
Викладаємо на решітку підготовлені капелюшки в беконі.
Обсмажуємо гриби в беконі на грилі з кожної сторони по 10 хвилин, поки бекон не зарум’яниться.
Подаємо смачні грибочки в беконі з гарячими улюбленим соусом. Приємного апетиту!