Швидкий ароматний томатний соус з консервованих помідорів, часнику і листя базиліка. Смачний соус відмінно підходить для спагетті, піци і м’ясних страв.
Інгредієнти
- 700 гр.- помідори (консервовані)
- 3 зубчики- часник
- 8 листочків- базилік (за бажанням)
- 2 ст. л.- рослинна олія
- 1 ч. л.- перець (чорний)
- 1 ст. л.- цукор
- 1/2 ст. л.- сіль
Рецепт приготування
Помідори можна використовувати у власному соку. Консервовані помідори очищаємо від шкірки, викладаємо в чашу блендера, додаємо цукор, сіль, перець і подрібнюємо.
У маслі злегка обсмажуємо подрібнений часник.
У викладаємо часник подрібнені консервовані помідори, додаємо підготовлені дрібно нарізані листя базиліка (за смаком можна замінити на кінзу або петрушку).
Доводимо ароматний томатний соус до кипіння і варимо 5 хвилин.
Гарячий ароматний соус подаємо зі спагеті і макарони, охолоджений додаємо в піцу або подаємо до м’ясних страв. Приємного апетиту!