Томатний соус з консервованих помідорів


Швидкий ароматний томатний соус з консервованих помідорів, часнику і листя базиліка. Смачний соус відмінно підходить для спагетті, піци і м’ясних страв.

Інгредієнти

  • 700 гр.- помідори (консервовані)
  • 3 зубчики- часник
  • 8 листочків- базилік (за бажанням)
  • 2 ст. л.- рослинна олія
  • 1 ч. л.- перець (чорний)
  • 1 ст. л.- цукор
  • 1/2 ст. л.- сіль

Рецепт приготування

Помідори можна використовувати у власному соку. Консервовані помідори очищаємо від шкірки, викладаємо в чашу блендера, додаємо цукор, сіль, перець і подрібнюємо.


У маслі злегка обсмажуємо подрібнений часник.


У викладаємо часник подрібнені консервовані помідори, додаємо підготовлені дрібно нарізані листя базиліка (за смаком можна замінити на кінзу або петрушку).


Доводимо ароматний томатний соус до кипіння і варимо 5 хвилин.


Гарячий ароматний соус подаємо зі спагеті і макарони, охолоджений додаємо в піцу або подаємо до м’ясних страв. Приємного апетиту!