Шоколадна глазур з шоколаду

Шоколадна глазур з шоколаду для покриття тортів, тістечок, зефіру, морозива. Тут докладний рецепт. Заходьте, готовьте1

Привіт всім, хто зайшов на мій блог! У цій статті я підготувала для вас рецепт дуже смачної, стійкої шоколадної глазурі для покриття тортів, зефіру, булочок і будь-яких інших десертів. Також з неї виходять красиві, шикарні патьоки на тортах. Шоколадна глазур з шоколаду після застигання набуває матового відтінку, тобто не блищить і вона зовсім не тендітна — не кришиться при натисканні.

Я декорувала цієї глазур’ю торт Колібрі, а після застигання посипала золотим кандурином — вийшло шикарно! Фото торта я розміщу в кінці цього рецепту, подивіться, а краще переходьте за посиланням у назві, потрапляйте відразу на сторінку з рецептом і готуйте з задоволенням.

Буквально днями я готувала Домашній зефір і половину партії занурила у шоколадну глазур, вийшов зефір в шоколаді. Фото теж буде в кінці статті і також можна перейти на рецепт, для цього просто натисніть на назву.

Перед покриттям торта шоколадною глазур’ю не забудьте його добре вирівняти і потім потримати кілька годин у холодильнику. Тоді глазур ляже рівно і красиво, швидко застигне і не розтечеться. Деякі десерти, такі як муссовые торти перед покриттям глазур’ю потрібно заморозити.

Для приготування шоколадної глазурі можна використовувати білий, молочний або темний шоколад, але обов’язково хорошої якості, без добавок і наповнювачів. Для глазурі з молочного і темного шоколаду пропорції однакові, для білого відрізняються, про що я напишу в списку інгредієнтів.

Отже, як зробити шоколадну глазур з шоколаду своїми руками — докладний рецепт покроково з фото.