Торт Бісквіт королеви Вікторії

Дуже смачний і простий Торт Бісквіт королеви Вікторії. Тут рецепт з докладним описом. Заходьте, готуйте із задоволенням!

Привіт, привіт! На прохання однієї моєї читачки пишу рецепт смачного, нескладний у приготуванні і дуже красивого десерту — це торт Бісквіт королеви Вікторії. Насправді він готується простіше простого. Його не треба вирівнювати або декорувати якимось особливим чином. Тому впорається навіть самий починаючий домашній кондитер.

Рецепт торта Бісквіт королеви Вікторії був створений давно, і спочатку він складався з двох бісквітних коржів і прошарку з полуничного джему. А пізніше кондитери додали до нього крем і тим самим тільки поліпшили кінцевий результат.

На моєму блозі є рецепт Крему зі збитих вершків — він зробить ваш торт дуже ніжним. Крем-чіз на олії додасть йому стабільності. Крем зі сметани й цукру добре просочить коржі, завдяки чому торт вийде досить соковитий.

Я в цьому рецепті опишу варіант з Сирно-вершковим кремом. Ви можете повторити за мною або вибрати один з запропонованих варіантів. Рецепти всіх кремів ховаються в посиланнях у назві. Натискайте на потрібний і потрапите на сторінку з дуже докладним описом.

Ще нам знадобиться Полуничний конфі для начинки, який я приготую спеціально для Бісквіта королеви Вікторії за рецептом, який теж є посилання з назвою. Але ще можна зробити начинку з полуничного джему. Він є у продажу в будь-якому супермаркеті — вибір за вами.

Я ж постараюся написати рецепт таким чином, щоб у вас не виникло ніяких труднощів. І по ходу рецепта дам усі потрібні рекомендації.

Отже, як приготувати найкращий торт Бісквіт королеви Вікторії в домашніх умовах — докладний рецепт покроково з фотографіями.