Печені яблука з родзинками і корицею


Відмінний рецепт печеної десерт з яблук, родзинок і кориці. Кориця відмінно поєднується з яблуками і дає страві неповторний смак і аромат.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — яблуко

  • 100 гр.

    — ізюм

  • 1 ст. л.

    — вершкове масло

  • 1 ч. л.

    — цукрова пудра

  • 1 ст. л.

    — мука

  • 1/2 ч. л.

    — кориця

  • за смаком

    — вершки (збиті)

Рецепт приготування

    Чисті яблука зрізаємо з боку держака і виймаємо серцевину.


    Викладаємо підготовлені яблука у форму.


    Ізюм добре промиваємо, перемішуємо з корицею і заповнюємо яблука.


    Холодне вершкове масло змішуємо з борошном і цукровою пудрою.


    Підготовлену суміш з масла ділимо на 4 частини і рівномірно розподіляємо на яблуках.


    Відправляємо яблука з начинкою в розігріту духовку до 180 градусів і запікаємо ароматні яблука 35-40 хвилин до золотистого кольору.

    Подаємо смачні печені яблука зі збитими вершками. Приємного апетиту!