Торт Снікерс

Самий смачний і чудовий торт Снікерс, який ви легко приготуєте в домашніх умовах. Простий докладний рецепт покроково з фото.

Здрастуйте всі, хто зайшов на мій солодкий блозі! Ця стаття буде про найулюбленіший мій торт, який називається «Снікерс». За той час, поки я готувала для вас цей рецепт, мною було зроблено багато роботи. Я експериментувала з пропорціями і кількістю інгредієнтів, спробувала застосувати кілька різних шоколадних бісквітів, навіть навчилася самостійно смажити арахіс для цього торта)

І ось тепер пишу для вас простий рецепт, який вам обов’язково сподобається, тому що приготований за нього торт Снікерс виходить просто бомбічний! Він дуже смачний, ситний, в міру солодкий, ніжний і незабутній! Приготуйте його у себе вдома і він назавжди підкорить ваші серця!

Так от, за основу можна взяти класичний шоколадний бісквіт або бісквіт на гарячому молоці з додаванням какао, але я рекомендую шоколадний бісквіт на окропі. Тому що з ним торт виходить найбільш соковитий і ніжний.

Ще нам знадобиться крем з вареного згущеного молока для прошарку між коржами. Також ми посмажимо і почистимо арахіс для начинки, приготуємо домашню варену солону карамель і в завершенні зробимо крем Ганаш, який нам стане в нагоді для фінішного покриття і прикраси торта.

У цій статті я детально опишу всі етапи складання торта, а покрокові рецепти кожного з складових ви знайдете прийшовши по посиланнях. Натисніть на назву і потрапляйте на потрібну вам сторінку, там рецепти дуже докладно описані.

У цій статті в списку інгредієнтів я пропишу кількість всіх продуктів для кремів, бісквіта і начинок. Для того, щоб вам було зручно їх запам’ятати або записати.