Заварне тісто

найпростіше заварне тісто для еклерів, профітролей та інших заварних тістечок. Тут простий, подробний рецепт з покроковими фото.

Заварне тісто — це тісто, заварені на окропі. Тут я напишу рецепт заварного тіста для еклерів, профітролей, заварних тістечок Шу.

Воно прекрасно підходить для випічки тортів Карпатка, Дамські пальчики або Тропіканка.

Вироби з заварного тіста виходять ароматні, повітряні із хрусткою скоринкою. У утворилися всередині порожнечі можна помістити крем з вареного згущеного молока, з Маскарпоне, шоколадний крем-чіз або будь-який інший, бажано на масляній основі, щоб тістечка просочилися і стали ще ніжніше і смачніше.

В приготуванні заварного тіста є кілька секретів, я про них розповім нижче. Якщо будете користуватися моїми рекомендаціями, тоді тісто у вас гарантовано вийде з першого разу.

До того ж я вирішила написати спрощений варіант приготування цього тесту. Ми з вами будемо заварювати його в міксері.

Всі інгредієнти прості і доступні, є на кухні в кожної господині. Придбати можна в будь-якому супермаркеті.

Отже, як зробити смачне заварне тісто в домашніх умовах — простий рецепт з фото покроково.