Малиновий конфі

Самий смачний, корисний Малиновий конфі для начинок в торті і тістечок і для зимових заготовок. Тут детальний рецепт з покроковими фото.

Привіт, привіт! Сьогодні поділюся з вами чудовим і простим рецептом. Малиновий конфі — це один з найбільш часто використовуваних конфітюрів для начинок і прошарків в кондитерських виробах.

Він підходить для тортів, капкейків, різноманітних тістечок, тарталеток. Тому що добре желирующая і у виробах не розтікається. Малиновий конфі можна зробити дуже щільним, створити з нього прошарок між коржами, і тоді ваш торт буде чудово тримати форму.

Я рекомендую робити з нього начинку в торті Червоний оксамит. Переходьте за посиланням і готуйте такого ж чудового красеня!) Повинна зізнатися, що конкретно в цьому торті я таку прошарок не робила, але вам ніщо не заважає. Потрібно просто поверх кожного коржа покласти шар з застиглого малинового конфі — виходить чудово!

До того ж малиновий конфі має ніжний злегка кислуватий смак, який відмінно розбавить солодкість будь-якого крему в тортах або тістечок. Виходить дуже смачний мікс з різних смаків!

Цей десерт чудово зарекомендував себе як самостійну страву. Їм можна ласувати, запиваючи чаєм з молоком, в прикуску з млинцями — виходить дуже смачно!

Наш малиновий конфі буде мати досить-таки міцну консистенцію. Працювати з ним одне задоволення.

Готувати його можна на агар-агарі або желатині.

В моєму рецепті версія з замороженої малини з желатином.

Отже, як зробити малиновий конфі в домашніх умовах — простий рецепт з фото покроково.