Густий крем зі сметани і цукру

Густий крем зі сметани і цукру для торта. Тут докладний рецепт крему, який завжди виходить щільний, стійкий. Заходьте, готуйте!

Всім привіт! Густий крем зі сметани і цукру — це один з найпростіших, але в той же час універсальних і дуже смачних доповнень до ваших десертів. І в цій статті, як ви вже здогадалися, я напишу для вас докладний рецепт.

Я не з чуток знаю, що сметанний крем часто виходить рідким. Тому я постаралася виключити таку можливість, і крем, який ви приготуєте за цим рецептом 100% вийде густий і не буде розтікатися в десерті. Однак, якщо ви промаже їм коржі в бисквитном торті, то вам не знадобиться їх додатково просочувати, так як крем віддасть всю свою вологу коржам і вони стануть м’якими і соковитими.

Ще одна перевага мого рецепту в тому, що в ньому немає ніяких хімічних загусників і сторонніх інгредієнтів — тільки сметана і цукор.

Спробуйте крем зі сметани й цукру в торті Молочна дівчинка, в Медовике або в Наполеоні — не пошкодуєте, результат вам точно сподобається! Ну, і , звичайно, мій улюблений Млинцевий торт зі сметанним кремом просто бомбічний! Рецепти всіх цих тортів є в посиланнях з назвами. Клікайте по них і потрапите на потрібну вам сторінку.

В торті Чорний принц наш сметанний крем зарекомендував себе з кращого боку! Тільки уявіть, насичена солодкість вологих шоколадних тістечок і легка кислИнка ніжного крему — це щось неймовірне! Нижче в статті є фото торта Чорний принц в розрізі, подивіться.

Думаю, я вас переконала, а зараз давайте приступимо.

Отже, як зробити стійкий сметанний крем в домашніх умовах — простий рецепт покроково з фото.