Шоколадна дзеркальна глазур

Шоколадна дзеркальна глазур — універсальне гарне покриття для торта. Тут детальний рецепт з фото. Заходьте, готуйте!

Шоколадна глазур зовсім необов’язково повинна бути матовою, якою ми її собі уявляємо, згадуючи вид шоколадної плитки або цукерки. Дзеркальна шоколадна глазур блищить і переливається на світлі, притягаючи захоплені погляди! У цій статті я напишу її рецепт.

Дзеркальна шоколадна глазур надає зовнішній лиск кондитерським смакотою. У класичному кольорі темного шоколаду ваш торт буде виглядати дуже благородно!

До того ж глазур, приготована за цим рецептом, не тане при кімнатній температурі, отже, торт легко зможе витримати транспортування і не потекти!

Краще всього вона виглядає на муссовых тортах, я покривала їм торт Три шоколаду, рецепт якого ви знайдете, натиснувши на назву. Там все дуже докладно написано, заходьте та використовуйте рецептом.

Якщо у вас торт бісквітний, тоді поверхню і боки попередньо вирівняти кремом, який ви використовуєте і добре охолодити в морозильній камері, після покрийте дзеркальної глазур’ю в один шар і торт стане просто шикарним!

Отже, як зробити шоколадну дзеркальну глазур і як їй покрити торт в домашніх умовах рецепт з фото покроково.