Курячий суп з пшоном


Класичний рецепт приготування смачного супу з куркою, пшоном і овочами.

Інгредієнти

  • 1 шт.- курка (грудка невеликого розміру)
  • 4 шт.- картопля
  • 1 шт.- цибуля ріпчаста
  • 1 шт.- морква (невеликого розміру)
  • 1/3 чашки- пшоняна крупа
  • 4-5 ст. л.- рослинна олія
  • 3 гілочки- кріп
  • 4 пір’їнки- зелена цибуля
  • за смаком- перець (чорний мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Відварюємо курку 20 хвилин. Виймаємо з бульйону, остуджуємо. Нарізаємо.


Готуємо овочі.


Пшоно промиваємо 4-5 разів.


У бульйон викладаємо підготовлені пшоно і картоплю. Варимо 10 хвилин.


Поки вариться пшоно з картоплею, викладаємо в розігріте масло підготовлений ріпчасту цибулю. Обсмажуємо.


Викладаємо моркву.


Обсмажуємо.


Готову моркву з цибулею відправляємо в бульйон. Варимо 5 хвилин.


Додаємо нарізану зелень і перець. Варимо 10-12 хвилин, поки картопля не станемо м’якою.


Викладаємо курку. Суп з пшоном готовий!

Приємного апетиту!