Класичний рецепт приготування смачного супу з куркою, пшоном і овочами.
Інгредієнти
- 1 шт.- курка (грудка невеликого розміру)
- 4 шт.- картопля
- 1 шт.- цибуля ріпчаста
- 1 шт.- морква (невеликого розміру)
- 1/3 чашки- пшоняна крупа
- 4-5 ст. л.- рослинна олія
- 3 гілочки- кріп
- 4 пір’їнки- зелена цибуля
- за смаком- перець (чорний мелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Відварюємо курку 20 хвилин. Виймаємо з бульйону, остуджуємо. Нарізаємо.
Готуємо овочі.
Пшоно промиваємо 4-5 разів.
У бульйон викладаємо підготовлені пшоно і картоплю. Варимо 10 хвилин.
Поки вариться пшоно з картоплею, викладаємо в розігріте масло підготовлений ріпчасту цибулю. Обсмажуємо.
Викладаємо моркву.
Обсмажуємо.
Готову моркву з цибулею відправляємо в бульйон. Варимо 5 хвилин.
Додаємо нарізану зелень і перець. Варимо 10-12 хвилин, поки картопля не станемо м’якою.
Викладаємо курку. Суп з пшоном готовий!
Приємного апетиту!