Курячий суп — рецепти приготування супів в різних країнах

Суп з курки, хто ж його не знає! Найпоширеніший суп не тільки у нас. Спогади дитинства. У лікарні мама завжди приносила курячий бульйон, який у мій час ми їли не часто. Навіть якщо захворів будинку, все одно давали бульйон, а іноді і ніжку. Іноді ми намагалися частіше покашляти, покряхтеть, а раптом дадуть курячий супчик.

Але виявляється, що суп з курки готують не тільки у нас, але і в інших країнах. У цій статті я показав кілька супів не «наших». Всі вони дуже смачні. Обов’язково спробуйте!

1. Курячий суп з галушками з курячої печінки і потрошками

Як приготувати курячий суп з галушками? Та не просто з галушками, а з галушками з курячої печінки. Рецепти курячої печінки, як ви вже переконалися, мають досить велику популярність у фахівців, їх дуже багато, ми з вами готували печінка з перцями і медову печінку, і печінка спільно з потрошками в горщиках. Так що, як приготувати курячу печінку, ми вже трохи знаємо. Але незважаючи на все це, страви з курячої печінки, чомусь не набули великого поширення. Ми приготували для вас новий, не зовсім звичайний рецепт курячої печінки.