Рулет з лаваша — 9 кращих рецептів з крабовими паличками

Рулет з лаваша з крабовими паличками. Сьогодні ми продовжимо розглядати рецепти і способи приготування рулетів з лаваша. Але тепер вже з іншої, оригінальною начинкою, а саме з крабовими паличками.

Приготування зовсім не вимагає від вас чогось особливого. Головне бажання. А як же вона виглядає апетитно, не описати словами. Втриматися або встояти смирно в сторонці просто нереально.

В даний час таке частування стало досить поширеним. Адже крабові палички подобаються практично кожному. Та й виручить воно вас особливо в той момент, коли несподівано нагрянули гості.

Трохи нижче, я пропоную зовсім невелику, але цікаву добірку рецептів рулетів, з крабовими паличками, в поєднанні з додатковими продуктами. Обов’язково вивчіть кожен з них, визначившись з вибором, спробуйте приготувати, почастувати себе і своїх рідних! Адже це так просто і смачно!

1.Рулет з лаваша з крабовими паличками

Надзвичайно смачно, а як же ароматно! Часничок манить пригоститися такою закускою. Склад найпростіший. Однак, тут є своя особливість. Необхідно згорнути не просто звичайний рулет, а рулет в рулеті!

Вимагається:

  • Лаваш – 3 шт.
  • Крабові палички – 300 г
  • Твердий сир – 150 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Кріп – 2 гілочки
  • Петрушка – 2 гілочки
  • Майонез – 200 г

Порядок дій:

1.У середньої глибини миску нашаткувати дрібно зелень. Передавити часник на часникодавці або терки. Натерти сир. Заправити трохи майонезом, ретельно перемішати більш однорідну масу.

2. Максимально дрібно нарізати охолоджені крабові палички. Додати майонез, перемішати.

3. Круто зварені яйця нарізати кубиками дрібніші. Заправити майонезом.

4. Розгорнувши лаваш, покрити його тонкою, не частою майонезній сіточкою. Розподілити рівномірним шаром всю підготовлену першу частину начинки з часником, зеленню. Згорнути в рулет щільніше.

5. Поруч розстелити другий лаваш, також покривши його рідкісною майонезній сіткою. Розподілити рівне яєчну начинку. У центр покласти рулет, згорнутий раніше. Загорнути знову все в один загальний рулет.

6. Розгорнути третій лист, змастивши тим же способом, що попередні. Розподілити по ньому останню приготовану начинку. Укласти подвійний рулет, згорнути знову все в один. Таким чином, у вас вийде тришарова ароматна закуска.

7. Щоб лаваш не засох, загорніть рулет повністю харчовою плівкою. Покласти просочуватися в холодильник на три години. За цей час начинка добре складеться, тим самим стане більш щільною і смачною!

Сонячного, теплого дня!

2. Рулет з лаваша з крабовими паличками, плавленим сиром і помідорами

Замінивши твердий сир на плавлений, той що більш м’який, страва набуває зовсім інший вигляд і смак. Воно стає більш ніжним, що тане в роті.

Вимагається:

  • Прямокутний лаваш – 2 шт.
  • Крабові палички – 350 г
  • Плавлений м’який сир – 600 г
  • Зелена цибуля – 1 пучок
  • Сіль, спеції – за смаком
  • Огірки чи помідори – 2 шт., при бажанні

Приготування:

1.Дуже дрібні нарізати зелень, крабові палички. Їх можна розкласти поки на різні тарілки або сазу перемішати в одній.

2. Розкласти два листи лаваша. Змастити їх плавленим сиром. Розсипати підготовлену начинку шарами або відразу перемішану. Кому як більше подобається. Для додання більшої соковитості, можна додати нарізані пластиками огірки чи помідори. Але загалом, смачно і без них.

3. Згорнути хороші щільні рулети. Укласти в поліетиленові пакети, щільно зав’язавши з, випустивши повітря зсередини. Або максимально щільно обернути плівкою. Перекласти в холод на кілька годин.

4. По готовності, нарізати на шматки середньої товщини. Красиво укласти на великий піднос або плоске святкове блюдо. Подати на стіл як самостійне частування, або до чого – небудь.

Приємною компані!

3. Готуємо рулет з лаваша з крабовими паличками і корейською морквою

Дуже смачна, ніжна закуска не просто оформить, але створить прекрасний святковий настрій. Це частування за смаком особливо тим, хто є любителем гостренького.

Потрібно:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Морква по – корейськи – 200 гр
  • Крабові палички – 250 гр
  • Огірки – 1 середній
  • Майонез – 300 гр
  • Часник – за смаком

Порядок дій:

1.Натерти на дрібній тертці крабові палички, окремо огірок. Сік, що виділився з овоча обов’язково злити. Перемішати овоч з набутою готової, або приготовленої заздалегідь своїми руками, корейською морквою.

2. У миску покласти майонез, видавити в нього очищені зубчики часнику через спеціальний кухонний прилад. Перемішати так, щоб часник максимально рівномірно розподілився в майонезі. Щоб не утворилися часникові скупчення.

3. Перший лист змастити соусом, розсипати по всьому листу крабові палички.

4. Накрити другим листом. Знову змастивши його соусом, розкласти морквяно – огіркову масу.

5. Звернувши рулет, покласти спочатку в морозилку на п’ятнадцять хвилин, після перекласти в холодильник на пару годин. Подавати на стіл з готовності у вигляді нарізаних круглих шматків.

Прекрасного відпочинку!

4. Рецепт рулету з лаваша з крабовими паличками, огірком і яйцями

Ось здавалося б, зовсім мінімальна кількість інгредієнтів. Однак яка смакота виходить в кінцевому підсумку. Встояти не реально. А як люблять дане блюдо діти!

Складові:

  • Лаваш — 2 шт.
  • Крабові палички — 200 г
  • Огірки свіжі — 3 шт.
  • Яйця варені — 4 шт.
  • Салатні листя — 1 пучок
  • Майонез — 4 ст. л.

Послідовність дій:

1.Варені яйця натерти на дрібній тертці, не відокремлюючи білок від жовтка.

2. Огірки очистити від шкірки, нарізати на тоненькі пластини за допомогою овочерізки.

3. Крабові палички звільнити від поліетиленової індивідуальної упаковки. Акуратно розгорнути їх.

4. Розкласти лаваш. Розкладати продукти смужками. З самого краю розкласти чисті, свіжі листя салату. Далі терті яйця. Смужка розгорнутих крабових паличок. Поруч пластини огірків.

5. Зробити тонку майонезну сітку. Згорнути гарний, акуратний рулет. Можна подавати відразу на стіл, розрізавши на порції.

Якщо у вас дозволяє час, можна згорнути кілька маленьких рулетів, попередньо розрізавши корж лавашу на кілька частин. Тоді при подачі, не можна різати на шматки.

Відмінного відпочинку, вечері!

5. Смачний рулет з сирним сиром і крабовими паличками

Наш основний продукт чудово поєднується з сирним сиром. Він додає особливу ніжність, легкість. А для тих, хто намагається стежити за своєю фігурою, даний варіант найбільш вдалий!

Треба:

  • Крабові палички – 240 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Сирний сир – 200 г
  • Кріп – 1 пучок
  • Майонез – за смаком

Порядок дій:

1.Розпакувавши упаковку з лавашами, потрібно розрізати кожен на дві однакові частини. Першу невелику коржик змастити сирним сиром. Посипати попередньо подрібненим свіжим кропом. Але не розсипайте його весь відразу, залиште трохи, так як він знадобиться ще для останнього шару.

2. Зверху накрити другим коржем. Змастити її поверхню сиром, рівномірно розсипати по всій площі дрібно нарізані крабові палички.

3. Покласти знову корж, змастити її так само сиром. Розсипати подрібнені варені яйця. Укласти останню частину лаваша, змастити її сирним сиром, розсипати залишився зелений кріп.

Якщо ви любите майонез, то останній лаваш можна змастити саме їм в невеликій кількості.

4. Згорнути всі верстви разом в рулет, покласти на піднос, відправити в холод на кілька годин. По готовності нарізати на круглі пласти, подавати порційно або на загальній красивій тарілці.

Відмінного відпочинку!

6. Рибні консерви з яйцями і крабовими паличками в рулеті, в духовці

Багато хто не люблять готувати цю страву з – за пропитанности, високої вологості лаваша. Однак, вихід із ситуації є завжди. Використовуючи цей рецепт, ви отримаєте блюдо з хрусткою, апетитною і рум’яною скоринкою, зберігши соковитість начинки. Спробуйте, ви відразу змініть своє ставлення на більш позитивне!

Придбати:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Яйця – 5 шт.
  • Крабові палички – 200 г
  • Рибні консерви – 1 банку
  • Майонез
  • Кріп – 1 пучок

Дії:

1.Витягнувши палички з індивідуальних поліетиленових упаковок, натерти його на дрібній тертці.

Для зручності, використовуйте його охолодженим, але не замороженим.

2. Відварити в круту чотири яйця. Злити окріп, залити холодною водою, повністю остудити таким чином. Очистити від шкаралупи. Натерти на дрібній тертці.

3. Розкрити консерви. Розім’яти добре її за допомогою виделки. Або, щоб зовсім була однорідна маса, перекласти в блендер і подрібнити таким способом.

4. З’єднати в чаші підготовлені продукти, додавши до них майонезу пару столових ложок, щоб начинка не вийшла сухою і занадто рідкою.

5. На завершення, промити, підсушити від вологи, подрібнити кріп. Висипати його в загальну масу, перемішати.

6. Розгорнути лаваш, змастити його приготовленої ароматною начинкою. Сформувати щільний, рівний рулет. Покласти його акуратно на деко.

7. Залишився яйце збити виделкою або маленьким віночком. Поставити деко запікатися вже не нагріту духовку при температурі сто п’ятдесят – сто вісімдесят градусів. У процесі запікання, можна ще пару раз блюдо змастити яйцем. Тоді скоринка вийде більш рум’яної, з хрускотом. Через пів години частування можна подавати на стіл. Чудово вживається в будь-якому вигляді.

Позитивного настрою!

7. Як приготувати рулет з лаваша з крабовими паличками і сиром

Додавши сир, ви повністю переконайтеся в тому, що виходить дуже смачно. Він додає якусь особливість страви, роблячи його більш корисним, поживним.

Вимагається:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Крабові палички – 200 гр
  • Сир – 100 гр
  • Яйця – 2 шт.
  • Майонез – 100 гр

Порядок дій:

1.Крабові палички, зварені круто яйця нарізати максимально дрібними кубиками.

2. На лаваш розкласти шар сиру. Розсипати нарізані кубики яєць і паличок. Змастити майонезом. Згорнути в рулет. Подавати на стіл відразу або по закінченню часу.

Гарних вихідних!

8. Грибний рулет з лаваша з крабовими паличками і двома сирами

Чому б нам не додати в основний склад гриби? Адже це неймовірно смачно! Той, хто ще не скуштував таке частування, багато втрачає. Швидше покваптеся на кухню!

Складові:

  • Лаваш тонкий – 100 г
  • Крабові палички – 100 г
  • Гливи – 100 г
  • Плавлений сир – 40 г
  • Твердий сир – 50 г
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Кріп – 10 г
  • Сіль, перець – за смаком

Послідовність роботи:

1.Всі продукти укладати поступово в ємність від блендера. Отже, розморожені крабові палички або м’ясо вийняти з упаковок.

2. Гриби відварити до готовності в підсоленій воді. Промити, покласти в ємність для подрібнення. Додати до складу сир, майонез, подрібнений кріп. Сіль, перець тільки на свій особистий розсуд.

3. Усе ретельно подрібнити блендером в кашоподібний стан.

4. Розгорнувши лаваш, розподілити по ньому приготовану начинку. Сформувати рулет, покласти в холод на кілька годин.

Приємного апетиту!

9. Відео — Рулет з Лаваша з Крабовими Паличками

На цьому, мої дорогі, ми зупинимося. Ми розглянули вище декілька цікавих і різноманітних рецептів по приготуванню швидкої, дуже поживною закуски. Сподіваюся, ваша кулінарна книга сьогодні поповнилася новими записами.

Бажаю вам міцного здоров’я, до нових зустрічей!