Смачні щі з копченими свинячими ребрами і овочами.
Інгредієнти
-
900 гр.
— свинина (копчені ребра)
-
500 гр.
— капуста (білокачанна)
-
2 шт.
— картопля
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1/2 шт.
— перець (солодкий)
-
2 ст. л.
— томатна паста
-
2 гілочки
— кріп
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— чебрець (за бажанням)
-
за смаком
— перець (чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт
Копчені ребра розрізаємо на порційні шматки, викладаємо в масло. Обсмажуємо ароматні реберця до золотистої скоринки.
Додаємо до копченим ребрах нарізану цибулю, натерту крупно моркву і смажимо 3-4 хвилини.
Вливаємо в каструлю з смаженими ребрами і овочами 2-2,5 літра води.
Варимо ароматний бульйон 30 хвилин.
Очищену картоплю нарізаємо кубиками, капусту з перцем — невеликими шматочками. Викладаємо овочі в бульйон з копченими ребрами, додаємо томатну пасту, чебрець, сіль, перець і, якщо виходить густо, вливаємо воду.
Варимо ще 30 хвилин.
Додаємо в ароматні щі нарізаний кріп, знімаємо з вогню і подаємо. Приємного апетиту!