Маринад для курячих крилець — 13 кращих рецептів

Маринади для курячих крилець. Чому в останні роки стали так популярні курячі крильця? Адже їх не тільки дачники запікають на мангалі, але навіть у досить солідних закладах подають як пікантною закуски до пива.

Це страва, безумовно, смачне і досить своєрідне. Але в ньому насправді дуже мало м’яса і багато кісточок. Так чому ж людям подобається таке не ситне поєднання? «Самий цимус» в тому, що ці запечені курячі частини неймовірно ароматне і післясмак від них залишається шалено апетитне. Тому їх хочеться знову і знову.

А досягається такий ефект завдяки правильно підібраним спецій і компонентів маринаду. Він може складатися як одного тільки з соєвого соусу, так і з цілої комбінації спецій.

Щоб ви могли порадувати себе і своїх близьких смачними курячими крильцями, запеченими в вашій домашній духовці, рекомендую спробувати наведені нижче маринади. Вони вже випробувані і схвалені членами нашої сім’ї. Кількість інгредієнтів вказується таке, якого вистачить на маринування цілого кілограма курятини. Причому не тільки крила, але й інші частини птиці ви можете з легкістю наситити дивовижними соусами, а потім гарненько прожарити.