Грибна ікра з опеньків — 6 найсмачніших рецептів на зиму

Грибна ікра – дуже цікава заготовка, яку в нашій родині закручують, скільки себе пам’ятаю. Вона послужить заправкою для грибних супів, других страв, намазкой на хліб або просто повноцінної закускою. Виходить дуже смачною. Любителі грибів оцінять.

Сьогодні ми розглянемо рецепти цієї заготовки на основі опеньків. Також подивіться рецепти як ми їх маринували. Якщо вам довелося зібрати відерце цих красивих грибочків, пропоную вибрати варіанти приготування грибної ікри. Взимку вона вас неодмінно виручить, коли захочеться чогось смачного і швидше.

1. Грибна ікра з опеньками, морквою і часником

Дуже смачна і насичена закуска. Можна подавати з макаронними виробами або іншими другими стравами. Можна просто намазати на хліб або їсти ложкою. У будь-якому випадку буде смачно!

Інгредієнти:

  • Півкіло опеньків;
  • 10 столових ложок олії;
  • 5 цибулин;
  • Сіль і перець мелений на смак;
  • 5-7 маленьких морквин;
  • Головка часнику середнього розміру.