Рубані котлети з свинячої печінки


Хрусткі, ароматні котлети з рубленою свинячої печінки, смаженої цибулі і панірувальних сухарів.

Інгредієнти

  • 1 кг.- печінка (свиняча)
  • 2 шт.- цибуля ріпчаста
  • 1 шт.- куряче яйце
  • 2 склянки- сухарі (панірувальні)
  • 1/2 ч. л.- перець (мелений)
  • за смаком- сіль
  • за смаком- рослинна олія

Рецепт приготування

Свинячу печінку добре промиваємо, видаляємо всю плівку, прожилки і т. д.


Підготовлену печінку дрібно нарізаємо ножем і викладаємо в миску.


Нарізану цибулю обсмажуємо в олії (3 ст. л.) до золотистого кольору і охолоджуємо.


У миску до подрібненої печінки додаємо смажену цибулю, яйце, перець, сіль і ½ частину склянки панірувальних сухарів. Заготовку для печінкових котлет добре перемішуємо, накриваємо і ставимо в холодильник на 1 годину.


З готової охолодженої маси з допомогою великої ложки формуємо котлети і обвалюємо в сухарях.


Обсмажуємо підготовлені печінкові котлетки в олії на середньому вогні з 2-х сторін до коричневої хрусткої скоринки.

Ароматні котлети з печінки подаємо гарячими з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!