Запечений кролик з часником і розмарином


Ароматне блюдо в духовці з шматочків кролика, які попередньо витримуємо 1 годину в маринад з вина, олії, часнику, розмарину і потім запікаємо в духовці.

Інгредієнти

  • 800 гр.

    — кролик (шматки)

  • 50 мл.

    — вино (біле)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 3 зубчики

    — часник

  • 2 гілочки

    — розмарин

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    У мисці змішуємо подрібнений часник (2 зубчики), розмарин (1 гілочка), вино і олія.


    Шматки кролика промиваємо і викладаємо у форму для запікання.


    Кожен шматок кролика посипаємо сіллю, перцем і виливаємо ароматний маринад. Перемішуємо, додаємо розрізаний навпіл зубчик часнику і зверху залишки розмарину.


    Накриваємо кролика фольгою і відправляємо в холодильник на 1 годину (краще 2-3).


    Через 1 годину знімаємо фольгу і відправляємо маринованого кролика в розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин, періодично перевертаючи ароматні шматочки.

    Готові смачні шматочки кролика викладаємо на тарілку і подаємо з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!