Тушковане яловиче серце з овочами


Ароматне рагу з яловичого серця з гілочкою розмарину, морквою, цибулею, часником, петрушкою і червоним вином.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — яловичина (серце)

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 шт.

    — морква

  • 3 зубчики

    — часник

  • 3 гілочки

    — петрушка

  • 1 гілочка

    — розмарин

  • 200-300 мл.

    — вино (червоне сухе)

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Яловиче серце ретельно промиваємо, зрізаємо сухожилля і нарізаємо кубиками, цибулю — дрібно, очищену моркву — скибочками.


    Підготовлене серце викладаємо в масло і ставимо на сильний вогонь.


    Обсмажуємо серце близько 10 хвилин, помішуючи.


    Додаємо в обсмажене серце підготовлені цибулю, моркву, нарізану петрушку, розмарин, цілі зубчики часнику і вливаємо вино.


    Ставимо серце з овочами на повільний вогонь, накриваємо і тушкуємо 1,5-2 години, періодично помішуючи. За 10 хвилин до приготування в ароматне блюдо додаємо сіль.

    Подаємо дуже смачне серце тушковане з вареною гречкою і улюбленим салатом. Приємного апетиту!