Азіатські рулетики з яловичини з овочами


Простий рецепт смачних рулетиків з яловичини з кабачком, морквою і спаржею. Шматочки яловичини з овочами маринуємо в соєвому соусі з імбиром, цукром, часником і кунжутним маслом.

Інгредієнти

Для рулетиків:

  • 650 гр.

    — яловичина (філе)

  • 220 гр.

    — спаржа

  • 1 шт.

    — кабачок (або цукіні)

  • 2 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — перець (солодкий)

  • 2 зубчики

    — часник

  • 1 гілочка

    — кінза

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Для маринаду:

  • 1/2 чашки

    — соєвий соус

  • 1/4 чашки

    — цукор (коричневий)

  • 3 зубчики

    — часник

  • 1 ст. л.

    — імбир (тертий)

  • 1 ч. л.

    — рослинна олія (кунжутна)

Рецепт приготування

    У великій мисці збиваємо соєвий соус, цукор, подрібнений часник (3 зубчики), імбир і кунжутне масло.

    Очищені перець, моркву і кабачок нарізаємо на тонкі довгі смужки (довжина повинна збігатися з довжиною спаржі).


    У масло (2 ст. л.) на середньому вогні викладаємо підготовлені смужки овочів зі спаржею і обсмажуємо 3-4 хвилини, помішуючи. Солимо і перчимо.

    Шматок яловичини розрізаємо на 8 тонких скибочок. Овочі ділимо на 8 частин і викладаємо кожну частину на шматок яловичини. Звертаємо яловичину з овочами в рулетик і скріплюємо зубочисткою.


    Підготовлені рулетики з яловичини поливаємо готовим гострим соусом (половиною) і залишаємо маринуватися на 10-15 хвилин.

    Гриль-ставимо сковороду на середній вогонь, нагріваємо і викладаємо рулети швом вниз, обсмажуємо ароматні рулетики з 2-х сторін по 2-3 хвилини.

  • Дуже смачні рулетики посипаємо кунжутом, подрібненої кінзою і подаємо з залишками гострого соусу. Приємного апетиту!