Котлети з свинячого фаршу з пшоном


Для різноманітності ваших страв спробуйте приготувати ароматні котлетки з свинячого фаршу з додаванням вареного пшона.

Інгредієнти

  • 600 гр.

    — м’ясний фарш (свинячий)

  • 3/4 склянки

    — пшоняна крупа

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 3 зубчики

    — часник

  • 2 ст. л.

    — петрушка (нарізана)

  • 1 чашка

    — сухарі (панірувальні)

  • 5 скибочок

    — хліб (черствий батон)

  • 1 чашка

    — молоко

  • 1 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

  • для смаження

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Пшоно добре промиваємо 4-5 разів, заливаємо водою (1 частина пшона і 3 частини води), відварюємо на повільному вогні до готовності і охолоджуємо.


    Черству булку заливаємо молоком.


    У миску викладаємо готовий свинячий фарш, додаємо підготовлену пшоняну кашу, подрібнений часник, віджату булку, яйце, петрушку, мелений перець і сіль.


    Добре перемішуємо заготовку для котлет рукою.


    З підготовленої маси формуємо котлети (9-10 шт.), обвалюємо в сухарях, викладаємо в гаряче масло й обсмажуємо на середньому вогні до коричневої скоринки з 2-х сторін.

    Готові ароматні котлети з пшоном подаємо гарячими з улюблених салатом і гарніром. Приємного апетиту!