Запечені кабачки з ковбасою і сиром


Оригінальний рецепт смачних кабачків, запечених з шматочками копченої ковбаси, томатним соусом і сиром. А-ля піца з кабачком.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — кабачок

  • 26 скибочок

    — ковбаса (копчена)

  • 8 скибочок

    — сир (твердий)

  • 4 ст. л.

    — соус (томатний)

Рецепт приготування

    Для приготування смачних кабачків включаємо духовку на 190 градусів.

    Чисті кабачки промиваємо, висушуємо і надрізаємо всю поверхню кабачків на тонкі скибочки, але до кінця скибочки не відрізаємо.


    Кабачки трохи згинаємо, акуратно вставляємо в надрізані частини скибочки ковбаси (на однаковій відстані) і кладемо на деко з папером.


    Розподіляємо зверху кабачків з ковбасою томатний соус і скибочки сиру.


    Відправляємо підготовлені кабачки в духовку і запікаємо 35-40 хвилин, поки кабачки не стануть м’якими.

  • Готові ароматні кабачки виймаємо, прикрашаємо нарізаним базиліком або петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!