Свинина з овочами в рукаві для запікання


Відмінний рецепт смачного блюда з свинини (шийна частина), картоплі, моркви і ріпчастої цибулі.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — свинина (шийна частина)

  • 3-4 шт.

    — картопля

  • 2 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 зубчики

    — часник

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/2 ч. л.

    — перець (мелений)

  • 1,5 ч. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Шматок свинини (шийна частина або інша за бажанням) промиваємо, висушуємо паперовими рушниками і розрізаємо на 2 частини.


    Підготовлені шматки натираємо олією (1 ст. л.), подрібненим часником, посипаємо половиною перцю і сіллю. Очищені овочі нарізаємо крупно, змішуємо з нарізаною петрушкою і залишками масла, солі, перцю.


    Рукав для запікання скріплюємо з одного боку, викладаємо спочатку моркву, цибулю, картоплю і зверху розміщуємо шматки свинини. Закриваємо інший кінець і відправляємо в розігріту духовку при 180 градусах. Запікаємо ароматну свинину з овочами 50 хвилин.

    Гарячі смачні овочі зі свининою акуратно виймаємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!