Рулетики з свинини з начинкою


Смачні невеликі рулети зі свинини з начинкою із солоних огірків, сиру, вареної моркви і варених яєць. Начинку для м’ясних рулетиків можна придумати будь-яку за смаком.

Інгредієнти

  • 8 скибочок

    — свинина (філе)

  • 2 шт.

    — морква

  • 6 шт.

    — куряче яйце

  • 100 гр.

    — сир (твердий)

  • 2 шт.

    — огірок (солоні)

  • 6 ст. л.

    — мука

  • 6 ст. л.

    — сухарі (панірувальні)

  • 8 щіпок

    — перець (чорний)

  • 8 щіпок

    — сіль

  • за смаком

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Яйця 4 шт. з морквою відварюємо, остуджуємо, очищаємо. Розрізаємо кожне яйце на 4 частини, готову моркву з солоними огірками — на 8 довгих скибочок, сир — на 16 паличок.


    Скибочки свинини промиваємо, висушуємо паперовими рушниками, відбиваємо і посипаємо сіллю і перцем.


    На кожен відбитий шматок свинини посередині викладаємо по 1 скибочці солоного огірка, по 1 скибочці моркви, по 2 шматочки сиру і 2 шматочки курячого яйця.


    Щільно згортаємо шматок з начинкою в рулетик, за таким принципом готуємо всі шматки свинини.


    Підготовлені рулетики обвалюємо в борошні, занурюємо у збиті яйця.


    Обвалюємо в сухарях і обсмажуємо порціями в олії до коричневої хрусткої скоринки.


    Викладаємо готові ароматні рулетики на паперові серветки.

    Подаємо дуже смачні рулетики з свинини гарячими з гарніром або нарізаємо холодними і подаємо як закуску. Приємного апетиту!