Смажена печінка теляча


Швидкий і простий рецепт приготування телячої печінки. Печінка виходить дуже ароматною і соковитою. Смажену телячу печінку подаємо з картопляним пюре, рисом або овочевим салатом.

Інгредієнти

  • 4 (500-600 р.) шматка

    — печінка (теляча)

  • 2 зубчики

    — часник

  • 1/2 пучка

    — петрушка

  • для смаження

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Часник і петрушку нарізаємо дрібно. Шматки печінки викладаємо між 2 шматками поліетиленової плівки і злегка відбиваємо.

    У сковороді розігріваємо олію, викладаємо підготовлені шматки печінки в масло. Зверху шматки печінки посипаємо сіллю, перцем, часником і петрушкою (тільки з одного боку).

    Смажимо печінка з відкритою кришкою 4-5 хвилин на середньому вогні, потім перевертаємо шматки, накриваємо сковороду кришкою і смажимо ще 3-4 хвилини.

    Приємного апетиту!