Ліниві голубці (швидко)


Швидкий рецепт смачних ледачих голубців з яловичого фаршу, капусти і рису.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — капуста

  • 400 гр.

    — м’ясний фарш (яловичий)

  • 120 гр.

    — рисова крупа

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 зубчики

    — часник

  • 2 ст. л.

    — кетчуп

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Промитий 4-5 разів рис відварюємо у великій кількості води не до повної готовності. Промиваємо рис і відкидаємо на друшляк. Капусту нарізаємо шматочками, часник дрібно, цибулю — дрібно.

    У глибокій сковороді на сильному вогні обсмажуємо цибулю з часником. Додаємо яловичий фарш, сіль, перець і смажимо, поки рідина не випарується і фарш злегка не підсмажиться. Додаємо в обсмажений фарш капусту, зменшуємо вогонь, накриваємо і тушкуємо 6-7 хвилин.


    Викладаємо до фаршу і капусті підготовлений рис, додаємо кетчуп і пробуємо на сіль. Перемішуємо ліниві голубці і обсмажуємо 2-3 хвилини.

    Готову ароматну капусту з фаршем і рисом розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!