Бараняча корейка на кістці в духовці


Всього за 30 хвилин готуємо ніжну соковиту баранину на кістки (корейку), яку попередньо обсмажуємо на сковороді і потім запікаємо в духовці.

Інгредієнти

  • 2 шматки

    — баранина (корейка, 8 ребер)

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (свіжозмелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    З баранячої корейки гострим ножем зрізаємо жир, з кісток видаляємо плівку і повністю очищаємо.


    Підготовлені шматки баранячої корейки посипаємо сіллю, свіжомеленим перцем, викладаємо в гаряче масло й обсмажуємо з 2-х сторін на сильному вогні до коричневої скоринки (запечатуємо соки всередині).


    Кістки у ребер обертаємо фольгою, викладаємо підготовлену корейку на змащене деко і запікаємо смачну баранину в духовці при 200 градусах 10-12 хвилин.


    Готову ароматну баранину залишаємо в листі на 5-10 хвилин, потім нарізаємо.

    Подаємо смачну баранячу корейку з улюбленим гарніром і хрустким овочевим салатом. Приємного апетиту!