Тефтелі, запечені з овочами


Чудовий рецепт приготування смачних тюфтельок, запечених з картоплею, кабачками, помідорами, солодким перцем та сиром.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — м’ясний фарш (свинина+яловичина)

  • 1 шт.

    — хліб (булочка)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 100 гр.

    — сир (твердий)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 2 шт.

    — помідори

  • 3 шт.

    — картопля (варена)

  • 1 шт.

    — перець (солодкий)

  • 1 шт.

    — кабачок

  • 75 мл.

    — сметана

  • 150 мл.

    — вершки

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    У готовий фарш додаємо розмочену у воді булочку, одне яйце, дрібно нарізану цибулю, перець, сіль і перемішуємо.

    З підготовленого фаршу формуємо 6 кульок і засмажуємо на сильному вогні швидко з двох сторін.


    Чисті і очищені овочі нарізаємо кружечками і кільцями.


    По боках плоскої форми для запікання розкладаємо, чергуючи, підготовлені овочі і посередині розміщуємо обсмажені тюфтельки.


    У мисці змішуємо сметану, яйця, вершки, перець і сіль. Заливаємо підготовленою сумішшю овочі з тюфтельками і посипаємо натертим сиром.

    Запікаємо ароматні тефтелі з овочами в розігрітій духовці при 200 градусах 25 хвилин. Готові гарячі тефтелі з овочами розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!