Тефтелі в вершковому соусі


Відмінний рецепт приготування тефтелькою в ароматному вершковому соусі.

Інгредієнти

  • 800 гр.- м’ясний фарш (свинина+яловичина)
  • 1 шт.- цибуля ріпчаста
  • 80 гр.- сухарі (панірувальні)
  • 2 шт.- куряче яйце (жовтки)
  • 150 мл.- вершки
  • 45 гр.- вершкове масло
  • 50 гр.- мука
  • 800 мл.- бульйон
  • 1/2 пучка- петрушка
  • 4 ст. л.- рослинна олія
  • за смаком- перець (мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

У маслі (2 ст. л.) обсмажуємо нарізану ріпчасту цибулю.


У фарш додаємо сухарі, підготовлений ріпчасту цибулю, жовтки, перець і сіль.


Добре перемішуємо.


З підготовленого змішаного фаршу формуємо однакові кульки.


Тефтелі викладаємо в сковороду після цибулі, обсмажуємо до коричневої скоринки. Викладаємо на тарілку.


Постійно помішуючи, розтоплене вершкове масло додаємо порціями борошно і обсмажуємо до карамельного кольору.


Вливаємо бульйон.


Вершки.


Варимо 8 хвилин.


Смажені тефтелі викладаємо в соус.


Додаємо тефтелі нарізану петрушку і варимо 10 хвилин.

Готові ароматні тефтелі викладаємо з гарніром на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!