Свинина в гірчиці


Відмінний рецепт найсмачнішої смаженої свинини, маринованої 2 години в гірчиці і молоці. Гірчиця з молоком надають відмінний смак м’яса.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — свинина (філе)

  • 4 ч. л.

    — гірчиця (їдальня)

  • 10 щіпок

    — гірчиця (порошок)

  • 150 мл.

    — молоко

  • 5 щіпок

    — перець (мелений)

  • 10 щіпок

    — сіль

  • 5 ст. л.

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Філе свинини нарізаємо на 5 тонких скибочки. Кожен шматок з 2-х сторін посипаємо однієї дрібкою перцю і двома пучками солі.


    Соловую гірчицю змішати з гірчичним порошком, змащуємо кожен шматок свинини з 2-х сторін і викладаємо в контейнер.


    Заливаємо підготовлені шматочки свинини молоком, накриваємо і ставимо в холодильник мінімум на 2 години.


    Після двох годин маринування в гірчиці і молоці викладаємо шматки в гаряче масло на середньому вогні, накриваємо кришкою.


    Обсмажуємо ароматні шматки свинини з 2-х сторін до коричневої скоринки.

    Готову гарячу свинину подаємо з гарніром і свіжими овочами. Приємного апетиту!