Тушкована яловичина з помідорами і перцем


Смачна тушкована яловичина з подрібненими помідорами, солодким перцем, цибулею і чебрецем.

Інгредієнти

  • 1,5 кг.

    — яловичина (без кісток)

  • 1 кг.

    — помідори (стиглі)

  • 2 шт.

    — перець (солодкий)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3 зубчики

    — часник

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • 1 ч. л.

    — чебрець (сушений)

  • 1 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Промиту яловичину нарізаємо на шматочки (2-3 див) і викладаємо в гаряче масло.


    Обсмажуємо шматочки на середньому вогні 10 хвилин додаємо чебрець, перець, лавровий лист.


    Додаємо очищені і дрібно нарізані перець, цибулю і часник. Перемішуємо яловичину з овочами і смажимо 10 хвилин.


    Вливаємо воду (1/2 склянки) і тушкуємо, поки готуємо помідори.


    Чисті помідори розрізаємо на кілька частин і подрібнюємо блендером. Додаємо підготовлену томатну суміш до м’яса. Тушкуємо ароматну яловичину з подрібненими помідорами накритою близько 40 хвилин на повільному вогні. Шматочки яловичини виходить соковитим, а соус дуже ароматним і смачним.

    Готову ароматну яловичину подаємо гарячою з гарніром і овочевими салатами. Приємного апетиту!