Смажена ковбаса з помідорами і сиром


Оригінальний рецепт приготування смачної страви з вареної ковбаси, помідорів і сиру.

Інгредієнти

  • 600 гр.

    — ковбаса (варена)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 150 гр.

    — сир (твердих сортів)

  • за смаком

    — гірчиця

  • за смаком

    — кетчуп

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 175 градусів.

    Ковбасу очистити від оболонки, робимо надрізи на ковбасі шириною 1,5-2 див. Вкладаємо в форму для запікання.

    Цибулю і помідори нарізаємо на кружечки. У надрізи на ковбасі розміщуємо по одному кружечку помідора і цибулі.

    Змащуємо ковбасу з гірчицею і кетчупом. Посипаємо натертим на крупній тертці сиром.

    Відправляємо ковбасу запікатися в духовку протягом 30 хвилин, поки ковбаса і сир не зажарятся до коричневої скоринки.

  • Подаємо смажену ковбасу з картопляним пюре, помідорами і зеленим салатом.

    Приємного апетиту!