Фаршировані сосиски


Оригінальний рецепт приготування сосисок фаршированих вершковим сиром, сиром твердих сортів, солоними огірками, гірчицею і смачним соусом.

Інгредієнти

  • 8 шт.

    — сосиски

Для начинки

  • 125 гр.

    — сир (вершковий)

  • 150 гр.

    — сир (твердих сортів)

  • 2 шт.

    — огірок (солоний)

  • 3 ч. л.

    — гірчиця

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 щіпка

    — сіль

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

Для соусу

  • 2,5 чашки

    — вершки

  • 3 ст. л.

    — кетчуп

  • 1/4 ч. л.

    — перець (Червоний гострий мелений)

  • 1 щіпка

    — сіль

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 200 градусів.

    В сосисках робимо V-подібний виріз і виймаємо середину, намагаємося зробити якомога більше простору для начинки.

    Залишки від сосисок, ріпчасту цибулю, солоні огірки нарізаємо дрібно. Сир твердих сортів натираємо на тертці. Всі викладаємо в миску, додаємо вершковий сир, гірчицю, сіль, перець і добре перемішуємо.

    У невеликій мисці змішуємо вершки, кетчуп, гострий перець і сіль.

    Викладаємо сосиски в форму для запікання, заповнюємо середину начинкою.


    Заливаємо фаршировані сосиски сумішшю з вершків, кетчупу і перцю


    Відправляємо сосиски запікатися в духовку протягом 20-25 хвилин до золотистої скоринки.


    Подаємо фаршировані сосиски з картопляним пюре.

  • Приємного апетиту!