Смажена ковбаса в паніровці


Дуже простий рецепт приготування ароматної вареної ковбаси, смажене в паніровці.

Інгредієнти

  • 350 гр.

    — ковбаса (варена)

  • 40 гр.

    — мука

  • 90 гр.

    — сухарі (панірувальні)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 300 мл.

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Варену ковбасу нарізаємо кружечками завтовшки 0,5 див.


    В різні миски насипаємо сухарі і борошно, інший збиваємо виделкою яйця.


    Відправляємо підготовлені кружальця ковбаси спочатку в борошно, збиті яйця і сухарі.


    Викладаємо всю підготовлену ковбасу на дошку.


    Викладаємо порціями варену ковбасу в паніровці в гаряче масло.


    Обсмажуємо ароматну ковбасу з двох сторін.

    Смажену варену ковбасу в паніровці подаємо на сніданок або з гарніром як основне блюдо. Приємного апетиту!