Вершкові макарони з грибами і фаршем


Простий рецепт смачних макаронів, варених з фаршем і печерицями в бульйоні.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — м’ясний фарш (яловичий)

  • 450 гр.

    — печериці

  • 220 гр.

    — макарони (або локшина)

  • 1/4 склянки

    — сметана

  • 1 ст. л.

    — томатна паста

  • 3 склянки

    — бульйон (м’ясний)

  • 1 ст. л.

    — мука

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Готовий яловичий фарш з перцем і сіллю обсмажуємо в олії, поки рідина не випарується.


    Додаємо в обсмажений фарш, чисті нарізані гриби і смажимо 3-4 хвилини. Додаємо томатну пасту, борошно, перемішуємо і смажимо 1 хвилину.


    Викладаємо сухі макарони в каструлю до фаршу і грибів. Вливаємо бульйон, накриваємо і варимо на повільному вогні після закипання 10-12 хвилин.


    У ароматні макарони з фаршем і грибами додаємо сметану, сіль, перець, перемішуємо і доводимо до кипіння.

    Посипаємо ароматні вершкові макарони петрушкою і відразу подаємо. Приємного апетиту!