Перець, фарширований м’ясом


Відмінний рецепт приготування фаршированого перцю з яловичим фаршем, помідорами і сиром.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — перець (солодкий червоний)

  • 180 гр.

    — м’ясний фарш (яловичий)

  • 80 гр.

    — сир (Гауда, Моцарелла, Тильзитер)

  • 1 шт.

    — помідори

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л

    — паприка

  • 1 щіпка

    — перець (чорний мелений)

  • 2 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 200 градусів.

    Нарізаємо перець навпіл зі стеблом, видаляємо все насіння і мембрани. Викладаємо підготовлені половинки перцю на деко і відправляємо в духовку 18-20 хвилин.

    Поки запікається перець, в сковороді з олією і обсмажуємо яловичий фарш близько 10-12 хвилин, додаємо дрібно нарізаний помідор, паприку, сіль, перець мелений і смажимо ще 3-5 хвилин (якщо у фарші немає ріпчастої цибулі, можна додати за бажанням).

    Виймаємо підсмажений перець, заповнюємо їх підготовленим фаршем і посипаємо підготовленою натертим сиром.

  • Відправляємо ще в духовку запікатися на 10-14 хвилин, поки сир не розплавиться. Виймаємо приготовані половинки перцю і подаємо. Приємного апетиту!