Спагетті з м’ясним фаршем


Швидкий рецепт приготування спагетті з соусом з м’ясного фаршу, помідор і кетчупу.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — спагетті

  • 300 гр.

    — м’ясний фарш

  • 1 шт.

    — помідори

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 ст. л.

    — кетчуп

  • 1 ст. л.

    — борошно (пшеничне)

  • 5 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

Рецепт приготування

    Відварюємо спагетті 8-9 хвилин.


    Промиваємо водою.


    Спагетті відкидаємо на друшляк.


    Нарізану цибулю обсмажуємо з 3 столовими ложками олії.


    До смаженого цибулі викладаємо фарш.


    Обсмажуємо 15 хвилин, поки рідина не випарується.


    Додаємо нарізаний помідор.


    Обсмажуємо 5 хвилин, додаємо кетчуп і борошно.


    Перемішуємо.


    Швидко вливаємо 1 склянку води. Перемішуємо і додаємо перець і сіль.


    Варимо на середньому вогні 5-7 хвилин, поки соус не загусне.


    Поки вариться соус, викладаємо спагетті в сковороду з 2 столовими ложками олії, солимо, перчимо і обсмажуємо 1-2 хвилини, поки спагетті не подогреются.

    Гарячі спагетті викладаємо на тарілку, зверху додаємо соус з фаршем і подаємо з овочами. Приємного апетиту!