Шаурма з шашликом


Якщо після пікніка залишилося трохи шашлику, то з нього можна дуже швидко приготувати смачну шаурму.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — лаваш

  • 250-300 гр.

    — шашлик

  • 2 шт.

    — помідори

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4 ст. л.

    — майонез

  • 4 ст. л.

    — кетчуп (шашличний)

Рецепт приготування


    Ріпчасту цибулю ріжемо навпіл і нарізаємо вздовж. Підготовлений цибулю заливаємо водою, додаємо оцет і залишаємо на 4 хвилини. Потім зливаємо рідину з оцтом і віджимаємо цибулю.


    Шашлик нарізаємо.


    Помідори нарізаємо.


    Кожен лаваш розрізаємо на 2 частини, отримуємо 4 половинки.


    На кожну половинку лаваша спочатку додаємо майонез і кетчуп.


    Розподіляємо підготовлений шашлик.


    Додаємо трохи маринованої цибулі.


    Закриваємо начинку помідорами.


    Звертаємо обидва краї лаваша.

    Загортаємо з боку начинки. Готово! Приємного апетиту!