Стейк з баранини з часником


Відмінний рецепт стейка з ноги ягняти, обсмаженого за 7 хвилин з часником.

Інгредієнти

  • 2 шматки

    — баранина (нога ягняти без кісток)

  • 4 зубчики

    — часник

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 2 щіпки

    — перець (мелений)

  • 2 щіпки

    — приправа (для стейка)

  • 4 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    Часник нарізаємо.


    2 шматка ноги ягняти без кісток доводимо до кімнатної температури.


    По краях підготовлених шматків баранини робимо надрізи близько 1 див., посипаємо сіллю, перцем і приправою для стейка.


    У гаряче масло відправляємо баранячі стейки, смажимо на середньому вогні 2,5 хвилини і викладаємо зверху на шматки підготовлені скибочки часнику. Смажимо ще 1 хвилину, не перевертаючи.


    Акуратно перевертаємо стейки з часником на іншу сторону і смажимо ароматну баранину ще 3,5 хвилини.


    Гарячі ароматні стейки викладаємо на тарілку, чекаємо ще кілька хвилин і подаємо. Приємного апетиту!