Смажена печінка


Відмінний рецепт приготування смаженої свинячої печінки.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — печінка (свиняча)

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 ч. л.

    — приправа (прованські трави)

  • 1/2 склянки

    — борошно (пшеничне)

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Шматок печінки очищаємо від плівок і промиваємо. Висушуємо зверху паперовими рушниками і нарізаємо гострим ножем підготовлену печінку на 4 тонких шматочка. У миску насипати борошно.


    Посипаємо кожен шматок печінки прованськими травами, чорним перцем і сіллю.

    Кожен підготовлений шматочок печінки обвалюємо злегка в борошні і викладаємо в розігріте масло. Обсмажуємо шматки з кожного боку по 3-4 хвилини.

    Подаємо гарячу смажену печінку з нарізаним на кільця цибулею, кетчупом, помідорами і хлібом. Приємного апетиту!