Свиняча грудинка


Відмінний рецепт приготування ароматної свинячої грудинки, відвареної та і запеченою.

Інгредієнти

  • 1,5 кг.

    — свинина (грудинка з кістками)

  • 2 гілочки

    — розмарин

  • 2 зубчики

    — часник

  • 1 ст. л.

    — перець (горошок)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Свинячу грудинку добре промиваємо очищаємо від осколків кісток.


    Знімаємо шкіру і прибираємо щетину.


    Викладаємо підготовлену грудинку в солону воду і варимо 15-20 хвилин, постійно знімаючи піну.


    Додаємо в бульйон розмарин, горошини перцю і часник. Варимо свинячу грудинку в спеціях ще 40-45 хвилин.


    Варену грудинку викладаємо на деко з папером, змащуємо маслом шматок.


    Запікаємо підготовлену свинячу грудинку в розігрітій духовці при 200 градусах 15 хвилин.


    Перевертаємо шматок, трохи поливаємо бульйоном і запікаємо 15 хвилин.


    Потім перевертаємо назад, збільшуємо температуру до 250 градусів і запікаємо ароматну грудинку ще 15 хвилин.

    Готову ароматну свинячу грудинку виймаємо, акуратно нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!