Печінка з картоплею


Відмінний рецепт смачного страви з печінки, картоплі і цибулі.

Інгредієнти

  • 500 гр.- печінка (яловича)
  • 8 шт.- картопля
  • 1 шт.- цибуля ріпчаста
  • за смаком- рослинна олія
  • за смаком- перець (чорний мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Печінку ретельно промиваємо. Нарізаємо великими кубиками. Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями, очищений картопля — великими шматочками.

Підготовлений картопля посипаємо сіллю, перцем. Викладаємо шматочки картоплі в сковороду з 4 столовими ложками олії і обсмажуємо майже до готовності. Викладаємо в миску.

У сковороду після картоплі додаємо ще трохи олії, викладаємо цибулю. Обсмажуємо до напівготовності, викладаємо підготовлені шматки печінки, солимо і перчимо. Готуємо печінка 5-6 хвилин.

Викладаємо смажену картоплю в сковороду до печінки, додаємо лавровий лист і оцет. Акуратно перемішуємо і смажимо печінка з картоплею ще 5-7 хвилин.

  • До ароматної печінки з картоплею подаємо овочевий салат. Приємного апетиту!