Млинці з м’ясним фаршем


Найсмачніші фаршировані млинчики. Млинці фаршируються не просто м’ясним фаршем, а з додаванням сиру та соусу Бешамель. А потім млинці запікаються в духовці з помідором, сиром і соусом Бешамель.

Інгредієнти

  • за смаком- сіль
  • за смаком- перець (чорний мелений)

Для млинців (14-15 шт. на сковороді Ø 28 див.)

  • 3 шт.- куряче яйце (велике)
  • 1 1/2 склянки- борошно (пшеничне)
  • 500 мл.- молоко
  • 1 ч. л.- сіль
  • 2 ст. л.- рослинна олія

Для начинки

  • 1 шт.- цибуля ріпчаста
  • 2 зубчики- часник
  • 400 гр.- м’ясний фарш
  • 400 гр.- сир (Пошехонський, Гауда)
  • 3 шт.- помідори

Для соусу Бешамель

  • 60 гр.- вершкове масло (2 ст. л.)
  • 60 гр.- борошно (пшеничне)
  • 500 мл.- молоко
  • за смаком- мускатний горіх

Рецепт приготування

Млинці: в мисці збиваємо вінчиком спочатку сіль з яйцями, потім вливаємо молоко і порціями додаємо борошно. Готуємо рідке тісто. Сковороду змащуємо маслом і випікаємо по одному тонкі млинці.

Соус Бешамель: відправляємо в сковороду вершкове масло розтоплюємо, додаємо борошно, злегка обсмажуємо. Виливаємо, енергійно помішуючи, холодне молоко, приправляємо сіллю, перцем, мускатним горіхом і варимо 4-5 хвилин, поки соус не загусне.

На сковороді обсмажуємо нарізані часник з цибулею, викладаємо фарш, сіль, перець і смажимо до готовності протягом 15-20 хвилин, поки рідина не випарується. Остуджуємо.

На готові млинці викладаємо 1-2 столові ложки підготовленого фаршу, зверху розміщуємо невелику кількість натертого сиру і поливаємо начинку 1-2 столовими ложками соусу Бешамель. Млинець з начинкою звертаємо на конвертик.


За таким методом готуємо всі млинці і викладаємо млинці близько один до одного в форму для запікання.


Помідори нарізаємо на тонкі кружечки. На кожен фарширований млинець викладаємо по одному кружечок помідора.


Зверху помідори розподіляємо натертий сир і додаємо соус Бешамель.
У форму з млинцями рівномірно виливаємо 1 невелику чашку води і запікаємо в розігрітій духовці при 200 градусів протягом 15-20 хвилин.

Готові гарячі млинці викладаємо на тарілки і відразу подаємо. Приємного апетиту!