Смажене свиняче легке


Рецепт з субпродуктів. Смажене свиняче легке з цибулею. Свиняче легке один з найбільш корисних субпродуктів, в ньому міститься велика кількість еластину і колагену. Ці елементи позитивно впливають на шкіру, судини і капіляри. На 100 гр. містить всього 85 ккал.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — свинина (легке)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 6 ст. л.

    — рослинна олія

  • 2 щіпки

    — сіль

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

Рецепт приготування

    Нарізаємо свиняче легке на середні шматочки і відправляємо в сковороду з олією.


    Смажимо шматочки легкого на повільному вогні, постійно помішуючи.


    Через 15 хвилин додаємо підготовлений нарізану цибулю.


    Ще через 10 хвилин солимо і перчимо. Якщо шматочки легені починають злегка підгоряти, додаємо ¼ склянки води.

    Смажимо ще 15 хвилин і легке готово. Приємного апетиту!