М’ясо по-французьки в духовці — 8 кращих рецептів

М’ясо по-французьки — одне з улюблених м’ясних страв. Господині люблять його за простоту приготування і відмінний попит на столах. Варіантів такої страви чимало. Принцип простий — шматки м’яса відбивають, маринують, посипають сиром. У деяких випадках, зверху кладуть картоплю або інші овочі. Запікають у духовці.

Основний інгредієнт у цій страві — м’ясо. Інші можуть змінюватися, залежно від рецепту. Сьогодні я підібрала для вас 7 покрокових рецептів з фото, щоб ви змогли приготувати дуже смачне м’ясо по-французьки, навіть якщо робите це вперше. Бонусом, буде відео-рецепт.

1. Класичний рецепт м’яса по-французьки в духовці з свинини

Багато вважають, що класичний рецепт м’яса по-французьки складається з двох головних інгредієнтів — м’яса і картоплі. Я вважаю, що це не так. У цьому класичному блюді картоплі немає. Для соковитості, на шматок м’яса кладуть скибочку помідора і цибулю. Ну і, звичайно ж, без сиру не обійтися! Пропоную вам такий рецепт.