Смажена свинина в паніровці


Відмінний рецепт ароматної свинини, шматками смаженої на сковороді в паніровці (яйце, борошно сухарі).

Інгредієнти

  • 3 шматка

    — свинина

  • 1/2 склянки

    — мука

  • 1/2 склянки

    — сухарі (панірувальні)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 3 щіпки

    — перець (мелений)

  • 6 щіпок

    — сіль

  • за смаком

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Шматки свинини промиваємо і висушуємо паперовими рушниками. Якщо підготовлені шматки товсті, то відбиваємо.


    По краях шматків робимо невеликі надрізи і посипаємо сіллю, перцем.


    Кожен підготовлений шматок свинини обвалюємо в борошні.


    Опускаємо у збите яйце.


    Обвалюємо в сухарях.


    Готові шматочки свинини викладаємо на піднос і розігріваємо олію на середньому вогні.


    Опускаємо шматки в паніровці в масло (по одному або по два) і обсмажуємо ароматну свинину з 2-х сторін до коричневої хрусткої скоринки.

    Хрусткі шматки свинини викладаємо на тарілки і подаємо з улюбленим гарніром і зеленню. Приємного апетиту!