Свинина в кисло-солодкому соусі — 5 рецептів по-китайськи

Якщо ви колись пробували свинини в кисло-солодкому соусі, тоді ви знаєте, наскільки це смачно! З першого погляду може здатися, що солодкість ніяк не поєднується з поняттям «м’ясо». Але саме кислинка в соусі відтіняє ту саму солодкість і разом вони дають такий неперевершений контраст м’яса, що відірватися просто.

Свинина – мабуть, одне з найпопулярніших страв на наших столах. Її готують по-різному – котлетки, шашлик, печеня, суп. А я пропоную приготувати її в кисло-солодкому соусі. Адже сьогодні я підібрала для вас самі смачні та прості рецепти цієї страви.

1. Свинина з ананасами в кисло-солодкому соусі

Апетитні і соковиті шматочки свинини, тушковані в кисло-солодкому соусі не залишать байдужими навіть найвибагливіших гурманів. Приготувати її може навіть починаюча господиня. Адже в цьому покроковому рецепті все просто і зрозуміло. Спробуйте!