Голубці — прості і смачні рецепти з пекінської капусти

Голубці люблять всі. А ось возитися з їх приготуванням не кожному захочеться. Більше часу займає обробка і підготовка капусти до подальшого формування. Якщо ви не хочете займатися цією справою, просто купіть пекінську капусту. Розділяти листя не потрібно. Але в певній підготовці вони теж потребують.

Голубці – дуже смачна страва. Приготувати його не так складно, як здавалося б. Зазвичай начиняють капустяне листя рисом і м’ясним фаршем. Але, за бажанням, можна зробити овочеву начинку. Тушкують їх зазвичай в казані, сковороді, мультиварці або запікають у духовці.

Зараз ми розглянемо кілька смачних і простих рецептів голубців в пекінській капусті.

1. Голубці з індичкою в пекінській капусті

Для приготування цієї страви знадобиться глибока сковорода або казан. Голубці виходять дуже смачними і ніжними, спробуйте!